Elever fra Venø Efterskoles Surf og sejlads linje varmede op til Venø rundt 4 hour race, med en 2 plads ved det uofficielle DM for efterskoler i Hou.

HMI lage vand og både til det årlige HMI Oxbridge Cup, det uofficielle danmarksmesterskab for sejlerefterskoler.  Der var i alt 16 både til start, hvor Venø Efterskole stillede med to besætninger. Efter de indledende 4 sejladser var begge både gået videre til semifinalerne. Sejladserne blev dramatikske med tætte starter og mærkerundinger. Begge besætningerne fra Venø var i samme semifinale. Efter to sejlasder var det bare et sølle point der manglede for at Venø havde haft to både i finalen.

Finalen stod mellem Hmi, Venø og to både fra Oure. Første start i finalen var ikke helt vellykket og besætningen fra Venø var sidste båd over startlinjen. Et godt comeback , hvor især gode beslutninger på kryds, gav sig udslag i at de fik kæmpet sig op på 3. pladsen. I den sidste finale sejlads var starten meget bedre. En tæt kamp med de førende både, hvor en flot manøvre på kryds med styrbord fordel, havde en afgørende indflydelse. Venø både kunne sikre sig sejladsens førsteplads på en flot sidste lænser.

Den anden Venø besætning sluttede som nr. 2 i sølvfinalen. Besætningerne er brand varme og glæder sig til at prøve kræfter med Venø rundt 4 hour race den 8 juni.

besætningen fra højre; Magnus, Sofus, Bertram, Max og Signe
Alfred, Magnus, Mikkel, Line, Rasmus og Trine

Kategorier: Sidste nyt