Starten

Når vi starter sejladsen på lørdag kl.12, så kommer det til at foregå på den måde at Kajakker og SUP’er liner op på selve stranden nord for havneindsejlingen. Nå der bliver signaleret fra startbåden, som også er tydelig fra stranden, så går starten, og først da må man sætte Kajak/SUP i vandet og starte sin tur. Om man skal til højre (styrbord) eller venstre (bagbord) om øen, afgøres af race-office på dagen, og det bliver der informeret om til skippermødet kl.10.00.

Målgangen

I Kajak eller SUP er marchhastigheden utrolig afhængig af dagens vind og strømforhold. Hvis man derfor ikke er i stand til at tilbagelægge de 20 km indenfor de 4 timer og nå i mål igen ud for havnen, så skal man ikke fortvivle. Mål holdes åben og tiderne registreres helt til kl.17.00, alså en time efter varslet mål-tid.

Kategorier: Sidste nyt