Tilmelding åben!

Så er der åbent for tilmeldinger. Vi håber I tager godt imod det nye koncept. Vi har lavet en lille smule ramasjang på de sociale medier, og kontaktet vort netværk.

Konceptet

“4 hour race” – konceptet med at sejle så langt som muligt indenfor 4 timer er nyt. Men under Venø Waterstars har vi en del år afholdt en  sejlads. De forskellige discipliner har tidligere haft fokus på surf, hvilket vor “Hall of Fame” også afspejler.  Vi håber denne gang at endnu flere vil tage turen til Venø, for stemningen plejer at være i top både før, under og efter sejladsen. Det bliver ikke mindst fedt at se de 5 typer af fartøjer line op til fælles start ude foran havnen: SUP, KAJAK, SEJLBÅD, KITE og WINDSURF.

Hvor langt? / Hvor hurtigt?

Erfaringen viser, at for SUP’ere og havkajakroere rækker de 4 timer til en enkelt gang rundt om øen, og så er det tiden over målstregen ud for Venø Havn, der gælder i konkurrencen. I praksis er det nemlig en udfordring at stoppe alle fartøjer på samme tid, og sikre at de holder deres placering i feltet indtil vi får dem registreret.  Vi har arbejdet – og arbejder dog stadig i kulisserne med en plan om GPS tracking.